Mjukahem

Kuddfodral

Kuddar är sköna och mysiga, men fyller inte enbart en praktisk funktion. Med väl utvalda kuddfodral kan de bli en viktig del av inredningen. Tänk på inredningen som helhet och välj inte enbart fodral som är snygga i sig själva – tänk istället på vilken användning av färg och mönster som finns i resten av rummet. Om du har en soffa med en neutral färg kan det till exempel vara en bra idé att placera mer färgstarka kuddar i den som accent.

Kuddfodral online

När du ska välja kuddfodral i en webbutik bör du använda deras filterfunktioner för att inte behöva leta efter guldkorn bland en mängd irrelevanta resultat. Hos Classic Collection finner du ett brett sortiment av fina kuddfodral i alla stilar och färger. Var inte rädd för att blanda färger och mönster för att sätta din egna prägel på inredningen. Vita kuddfodral tillsammans med mönstrade kan skapa konstraster du aldrig tidigare tänkt på. Låt dig inspireras av snygga kuddfodral bland de mest populära produkterna, det är bara din fantasi som sätter gränser när du väljer kuddfodral.

Hos DPJ hittar du kuddar i flera storlekar och färger för hemmets alla rum. Kuddar är som bekant inte bara sköna och fina att ha när du tittar på tv eller läser en god bok i soffan. De är också bra att ha i hemmakontoret för en bekväm och avslappnad arbetsposition.

Kuddfodral 50x50

Minnie från jotex är ett snyggt och mysigt kuddfodral med mjuka färger, samtidigt som dess irreguljära pixelaktiga rutmotiv gör den visuellt intressant.

Alok från Nordicnest är ett färgstarkt och estetiskt tilltalande kuddfodral med indiskt motiv, som gör sig särskilt bra i kontrast mot en mer neutral bakgrundsfärg.

Toftö från Ikea är ett kuddfodral med en effektivt rustik utformning, som med sitt vattenavvisande skydd även fungerar utomhus.

Kuddfodral 60x60

Wilderness från sovtex är ett kuddfodral med djungelmotiv och varma färger som omedelbart får betraktaren att tänka sommar och värme.

Bengal från sovtex är ett kuddfodral med en vacker, ljus kartdesign med blågröna blad, som för tankarna till resor och upplevelser.

Ett randigt kuddfodral från HM är precis som det låter ett kuddfodral med en ljus och enkel men effektiv randig design och med ett fint vävt bomull-viskosmaterial.

Kuddfodral 40x40

Bodum från Sovtex är ett kuddfodral i bomull med ett mysigt blom- och lövmotiv i ljusa och höstiga färger.

Parhästar från Sovtex är ett kuddfodral med ljusa och glada färger, med dalahästar, hjärtan och blommor som motiv i en enkel men snygg utformning.

Kust från Sovtex är ett kuddfodral i blått och vitt med ett snyggt abstrakt motiv som för tankarna till det marina och stranden.

Kuddfodral 65x65

Tassles Emerald från BGA är ett vackert kuddfodral med en mättad blågrön ton och med dekorativa tofsar i samma färg.

Sanela från Ikea är ett kuddfodral i enkel utformning, men med skön bomullssammet och som passar utmärkt som kontrasterande bakgrund till mindre kuddar.

Dytåg från Ikea är som Sanela ett kuddfodral som fungerar bra som kontrast, men som har ett skönt och vackert linnetyg.

Kuddfodral 40x60

Fernando från Sovtex är ett kuddfodral i linne med ett rustikt, lantligt intryck och med snygga svarta ränder

Odelia från Sovtex är ett stiligt kuddfodral i polyester med en visuellt intressant geometrisk design i flera toner grått och vitt.

Mönstrat kuddfodral från Hm är som det låter ett kuddfodral i bomull med ett snyggt abstrakt mönster i hög kontrast, som finns i många färger.

Stora kuddfodral

Mjukplister från Ikea är ett stort kuddfodral på 50x90 cm, med mjukt och skönt polyestersammet och med en rutig mönstring.

Alba från Mio är ett stort kuddfodral på 50x90 cm i offwhite bomull med en elegant utformning med tofsar och ett utstående mönster.

Fifi är ett stort kuddfodral från Afroart på 50x90 cm i handvävd bomull med snygga senapsgula och ljusrosa ränder.