Klarna Checkout - Snabb leverans 1-3 vardagar

Vi, Robert och Hanna, älskar inredning och hem. Vi går gärna på konstutställningar och håller oss uppdaterade över trender och stilar. Tillsammans bestämde vi oss att starta Mjukahem.se vintern 2017.


Allt började i Hannas lådor på vinden...

Sedan Hanna flyttat hemifrån har hon köpt på sig kuddfodral. När vi gjorde en rensning på vinden så hittade vi lådvis med kuddfodral och där kläcktes idén till Mjukahem.se. 

Kuddfodral fanns självklart på marknaden hos stora inredningsjättar men det var något i alla dessa kartonger. Alla var lika och ganska tråkiga, det var väldigt lite motiv och gav inte en känsla av årstid och personlighet. Det var första gången vi förstod att det fanns ett problem i inredningsbranschen. 

Inte nog med att de etablerade inredningsmärkena var alldeles för dyra, deras kuddfodral motsvarade kvalitén många gånger inte det höga priset. Och färgerna? Alldeles för tråkiga! Marknaden saknade ett märke som gjorde roliga kvalitetsdetaljer till ett rimligt pris.


Kontoret var Mjukahem.se

Allt började i kontoret hemma. Här hade vi lager hela det första året. Här packade vi paket. Tillslut var det högar med produkter från golv till tak. Härifrån skötte vi marknadsföring, skapande av Mjukahem.se. Allt startade på 10 kvadrat i vårat hem. 


Flytten till 250 kvadrat

När vi äntligen 2019 vågade ta på oss mer kostnader så blev hela Mjukahem en helt annan grej. Vi fick ordning på alla produkter, allt fick sin plats i våra lagerhyllor. Vi fick ett packbord, lagerdator och vi helt plötsligt plats med allt. Så skönt ! Nu skulle vi växa ännu mer. 


Våga synas

Mjukahem började synas på mässor, i radio, på facebook osv. Vi var fortfarande nystartade och behövde bygga vårat varumärke.
Det var en fantastisk resa och vi reste och hördes över hela Sverige.  


Vart är vi idag ? 

Resan till idag har varit lång och krokig till och från men vi har alltid haft ett fokus på vårat mål !
Första året omsatte vi ca 150 tusen, andra året omsatte vi ca 850 tusen och 2020 omsatte vi ca 2,5 miljoner. Vi är i en extrem tillväxtfas där vi hela tiden växer organiskt. Det är ingen som har investerat eller gett oss pengar så vi kan göra något bra utan hela tiden kämpa med de medel vi har och får in på försäljningen. 

Vi har idag några anställda som vi tillsammans skapar ett fantastiskt team med allt från packning, kundservice, produktutveckling osv. 

Mjukahem ska sälja kvalité i kvantitet, det är våra ledord. Hög kvalité till rätt pris. 
Du ska även hitta produkter som du inte finner någon annanstans då vi har all tillverkning och produktframtagning själva. 

Vi har fabriker som tillverkar åt oss världen över, allt från Asien, Indien, södra Europa och även i Sverige.