Klarna Checkout - Snabb leverans 1-3 vardagar


Ångra ditt köp

Mjukahem.se erbjuder 30 dagars ångerrätt. Produkterna ska vara oanvända, ej tvättade, inte vara några djurhår på produkterna samt vara hela och rena när de kommer tillbaka till oss.

Skulle du mot förmodan vilja skicka tillbaka någon produkt till oss så använder vi samma princip som om du skulle köpa något i en fysisk butik där du själv måste ta dig till butiken för egen bekostnad och lämna tillbaka produkten. Du som kund står alltså för returfrakten till Mjukahem.se 

1

Maila [email protected] och berätta att du vill skicka tillbaka dina produkter.

2

Paketera produkterna väl och lägg med följesedeln så vi vet vem som skickat tillbaka. Skicka sedan paketet till: 

Mjukahem AB
Mörtskärsvägen 302
663 92 Hammarö

3

Vi återbetalar dig så fort vi fått in ditt paket via den betalningsmetod som du använt dig av. Har du använt Klarna kan det vara bra att pausa din beställning hos Klarna för att inte få extra kostnader. 


Vill du byta produkt

Vill du byta till en annan proudkt så beställer du den produkten som du vill ha istället och sedan gör du som ovan och skickar tillbaka produkten till oss. Outhämtat paket

Skulle det vara så att du glömmer eller inte hämtar du ditt paket hos det ombud som beställningen är skickad till och paketet går i retur till oss så tar vi ut en avgift på 300 SEK för våra omkostnader. Vi drar av denna summa när vi gör återbetalningen på din beställningen.   Vi godkänner bara returer av produkter som kommer tillbaka till oss i nyskick. Om du har använt, tvättat eller tagit bort etiketterna från produkterna kan vi inte sälja dem vidare till någon annan inredare och kan därför inte godkänna din retur.