Klarna Checkout - Snabb leverans 1-3 vardagar

Robert Meijer

VD

Ordning och reda är något av min vardag. Saker och ting har sin plats. Som VD är jag rättvis och bygger mina slutsatser på fakta. För att den fakta jag ska bygga slutsatser på ska vara relevanta så är det viktigt att arbeta i system som är i framkant och att jag har möjlighet till att ta fram just den fakta jag eftersöker.

Lita på medarbetaren är för mig nyckeln till framgång! Jag vill alltid lita på dom som jag arbetar med och lägger stort eget ansvar på den enskilda medarbetaren att lyckas med sitt jobb.

Att göra affärer med mig är förtroendeingivande och du som kund ska alltid känna att du har gjort en bra affär där du alltid vet vad du köper, tillsammans är vi ett vinnande team!


Telefon
08-121 59 313


Hanna Kipatsi

Ekonomiansvarig Telefon
08-121 59 313


Vår vision, vår dröm

Vår vision är att ta fram produkter med hög kvalité som alla har råd med eller som vi brukar säga:
-Vi ska sälja Kvalité i Kvantitet

För att lyckas med detta så kan man inte bara få utan man måste också ge tillbaka till dig som kund. Detta gör vi genom att vi alltid kvalitetssäkrar våra produkter, dels på fabrik och även när vi packar och skickar produkterna till din dörr. Vi vill även att det ska vara enkelt, tryggt, säkert och billigt att göra en beställning hos oss, så därför har vi tex. Ingen extra kostnad för frakt eller andra avgifter utan det som produkten kostar det är det du betalar ända hem till din dörr. 

Tryggt & säkert tycker vi ! 

 Kvalité & Miljö

Vårt företagsnamn är vad det antyder, vi ska leverera mjuka produkter som du nyttjar i ditt hem till vardags. Vi ser naturligtvis till att alla produkter vi säljer är framtagna med god miljöhänsyn och rättvisa förhållanden. Detta kan vi sätta press på fabrikerna eftersom vi går direkt på källan utan mellanhänder. 

Mjukahem jobbar hela tiden med att värna om våran planet och miljö. 
Alla kan göra något och allt vi gör har vi hela tiden ett tänk om miljön. 

- Alla våra produkter levereras direkt från lagerhyllan hem till dig, detta gör att vi inte måste förpacka våra produkter för butiksförsäljning med onödiga plaster. Inga av våra produkter har någon plast runt sig.

- Vi miljösorterar allt vårat skräp på återvinningsstationer för att kunna hjälpa till i kretsloppet. 

- Det packemballage vi använder är återvunnen plast eller papp för att säkert transporteras hem till dig. 

- All el vi använder kommer från Karlstad Energi som levererar 99,5% förnybar el till oss.
Källa: Karlstad Energi
https://www.karlstadsenergi.se/om-karlstads-energi/miljo/miljovarden/