Manchesterkuddar är både mjuka och sköna. Dom skapar även struktur i din soffa eller fotölj. Använd gärna en manchesterkudde som en baskudde men det går även bra att använda den som en strukturkudde för den som inte vill ha så mycket mönster i sitt hem.
Prydnadskuddar i manchestertyg är både trendigt och snyggt.

Manchester - Brun
59 kr 99 kr
Manchester - Orange
59 kr 99 kr
Manchester - Vit
59 kr 99 kr
Manchester - Rosa
59 kr 99 kr
Manchester - Turkos
59 kr 99 kr
Manchester - Grå
59 kr 99 kr

Prydnadskuddar - Höj mysfaktorn ! 

Alla älskar vi kuddar nu för tiden. De har blivit vår viktigaste accessoar i hemmet. Förr bytte man gardiner för att piffa till det. Nu förnyar man vardagsrummet eller sovrummet med nya kuddar. Men många tycker att det är svårt att mixa dem och få till det så snyggt så som man ser i alla inredningsmagasin eller i TV-soffan.

Det finns det baskuddar och prydnadskuddar. Baskuddarna är diskretare i en eller flera nyanser/mönster. Baskuddarna ska lyfta fram de vackra mer iögonfallande prydnadskuddarna. Att bara använda sig av baskuddar kan ge ett platt och dött intryck. Prydnadskuddarna ska sticka ut och visa lite din personlighet. Det kan handla om en motivkudde, ett mönster eller material som bryter av.


Kuddfodral - Det klimatsmarta valet.

Mjukahem.se är ett miljömedvetet företag som sätter miljötänk högt, därför har vi valt att sälja kuddfodral och innerkudde för sig då vi förespråkar att du som kund ska återanvända din befintliga innerkudde och enkelt kunna byta kuddfodral efter smak och tycke såväl som trender och årstider. Klimatsmart tycker vi !

Trustpilot