Klarna Checkout - Alltid Fri frakt - Snabb leverans 1-3 vardagar

Kuddfodral - Rosor

Kuddfodral - Natur - Blommor 252
Kuddfodral - Natur - Blommor 201
Kuddfodral - Natur - Blommor 200
Kuddfodral - Natur - Blommor 199
Kuddfodral - Natur - Blommor 198
Kuddfodral - Natur - Blommor 171
Kuddfodral - Natur - Blommor 170
Kuddfodral - Natur - Blommor 164
Kuddfodral - Natur - Blommor 141
Kuddfodral - Natur - Blommor 138
Kuddfodral - Natur - Blommor 202
Kuddfodral - Natur - Blommor 203
Kuddfodral - Natur - Blommor 204
Kuddfodral - Natur - Blommor 243
Kuddfodral - Natur - Blommor 242
Kuddfodral - Natur - Blommor 234
Kuddfodral - Natur - Blommor 233
Kuddfodral - Natur - Blommor 232
Kuddfodral - Natur - Blommor 231
Kuddfodral - Natur - Blommor 230
Kuddfodral - Natur - Blommor 229
Kuddfodral - Natur - Blommor 205
Kuddfodral - Natur - Blommor 120
Kuddfodral - Natur - Blommor 119
Kuddfodral - Natur - Blommor 116
Kuddfodral - Natur - Blommor 30
Kuddfodral - Natur - Blommor 29
Kuddfodral - Natur - Blommor 18
Kuddfodral - Natur - Blommor 17
Kuddfodral - Natur - Blommor 16
Kuddfodral - Natur - Blommor 15
Kuddfodral - Natur - Blommor 14
Kuddfodral - Natur - Blommor 13
Kuddfodral - Natur - Blommor 31
Kuddfodral - Natur - Blommor 32
Kuddfodral - Natur - Blommor 41
Kuddfodral - Natur - Blommor 114
Kuddfodral - Natur - Blommor 113
Kuddfodral - Natur - Blommor 112
Kuddfodral - Natur - Blommor 111
Kuddfodral - Natur - Blommor 94
Kuddfodral - Natur - Blommor 83
Kuddfodral - Natur - Blommor 72
Kuddfodral - Natur - Blommor 70
Kuddfodral - Natur - Blommor 11

Det här hittar du här, Kuddfodral i alla basfärger, Beige, Brun, Blå, Grå, Grön, Gul, Guld, Lila, Orange, Rosa, Röd, Svart, Turkos och Vit. Mönster du bara kan drömma om som tex. kuddfodral med elefanter, kuddfodral med mönster, kuddfodral med blommor, kuddfodral med djur, kuddfodral med julmotiv och mängder av barnmotiv. Vi har även kuddfodral i sammet, stickat, manchester, enkelfärgade. Våra kuddfodral har storlekarna: 35x50, 45x45, 60x60 Till våra kuddfodral ska ni ha en något större innerkudde i storlekarna: 40x65, 50x50, 65x65 Prydnadskuddar - Höj mysfaktorn ! Alla älskar vi kuddar nu för tiden. De har blivit vår viktigaste accessoar i hemmet. Förr bytte man gardiner för att piffa till det. Nu förnyar man vardagsrummet eller sovrummet med nya kuddar. Men många tycker att det är svårt att mixa dem och få till det så snyggt så som man ser i alla inredningsmagasin eller i TV-soffan. Det finns baskuddar och prydnadskuddar. Baskuddarna är diskretare i en eller flera nyanser/mönster. Baskuddarna ska lyfta fram de vackra mer iögonfallande prydnadskuddarna. Att bara använda sig av baskuddar kan ge ett platt och dött intryck. Prydnadskuddarna ska sticka ut och visa lite din personlighet. Det kan handla om en motivkudde, ett mönster eller material som bryter av. Kuddfodral - Det klimatsmarta valet. Mjukahem.se är ett miljömedvetet företag som sätter miljötänk högt, därför har vi valt att sälja kuddfodral och innerkudde för sig då vi förespråkar att du som kund ska återanvända din befintliga innerkudde och enkelt kunna byta kuddfodral efter smak och tycke såväl som trender och årstider. Klimatsmart tycker vi !

Med Mjukahems posters och prints ger du dina väggar och ditt rum ett nytt liv. Med stora motiv skapar du konsten i fokus! Vi har prints och posters i storlekar 40x50cm 50x70cm & 70x100cm. Välj posters och prints som som skapar ett rum du vill vara i. Kombinera flera olika posters i ett kollage så skapa du en snygg tavelvägg som blir din unika tavelvägg. Blanda storlekar och ramar för att få till en helt egen stil! Kolla gärna in vår kategori "tavelväggar" för att se exempel på våra populära tavelväggar, kanske hittar du en favoritkombination att inspireras av? Våra posters är redo att hängas upp på din vägg!

Våra kuddfodral har storlekarna: 35x50, 45x45, 60x60
Till våra kuddfodral ska ni ha en något större innerkudde i storlekarna: 40x65, 50x50, 65x65


Prydnadskuddar - Höj mysfaktorn ! 

Alla älskar vi kuddar nu för tiden. De har blivit vår viktigaste accessoar i hemmet. Förr bytte man gardiner för att piffa till det. Nu förnyar man vardagsrummet eller sovrummet med nya kuddar. Men många tycker att det är svårt att mixa dem och få till det så snyggt så som man ser i alla inredningsmagasin eller i TV-soffan.

Det finns baskuddar och prydnadskuddar. Baskuddarna är diskretare i en eller flera nyanser/mönster. Baskuddarna ska lyfta fram de vackra mer iögonfallande prydnadskuddarna. Att bara använda sig av baskuddar kan ge ett platt och dött intryck. Prydnadskuddarna ska sticka ut och visa lite din personlighet. Det kan handla om en motivkudde, ett mönster eller material som bryter av.


Kuddfodral - Det klimatsmarta valet.

Mjukahem.se är ett miljömedvetet företag som sätter miljötänk högt, därför har vi valt att sälja kuddfodral och innerkudde för sig då vi förespråkar att du som kund ska återanvända din befintliga innerkudde och enkelt kunna byta kuddfodral efter smak och tycke såväl som trender och årstider. Klimatsmart tycker vi !


Trustpilot