Klarna Checkout - Alltid Fri frakt - Snabb leverans 1-3 vardagar

Annika Rolfsdotter

Möt Annika Rolfsdotter

Annika, poet och konstnär, bor på en liten gård utanför Skurup i södra Skåne med sambo och 27 hönor. Hon är autodidakt men har varit verksam i många år, numera med utställningar i både London och Florens i bagaget. Nyligen publicerade hon sin andra bok "Between the moon and my mind. - A hundred and one poems." och hämtar inspiration till både tavlor och dikter från myter och folktro, naturen, och en drömvärld som ofta är full av  fascinerande symboler och budskap.

Prydnadskuddar - Höj mysfaktorn ! 

Alla älskar vi kuddar nu för tiden. De har blivit vår viktigaste accessoar i hemmet. Förr bytte man gardiner för att piffa till det. Nu förnyar man vardagsrummet eller sovrummet med nya kuddar. Men många tycker att det är svårt att mixa dem och få till det så snyggt så som man ser i alla inredningsmagasin eller i TV-soffan.

Det finns baskuddar och prydnadskuddar. Baskuddarna är diskretare i en eller flera nyanser/mönster. Baskuddarna ska lyfta fram de vackra mer iögonfallande prydnadskuddarna. Att bara använda sig av baskuddar kan ge ett platt och dött intryck. Prydnadskuddarna ska sticka ut och visa lite din personlighet. Det kan handla om en motivkudde, ett mönster eller material som bryter av.


Kuddfodral - Det klimatsmarta valet.

Mjukahem.se är ett miljömedvetet företag som sätter miljötänk högt, därför har vi valt att sälja kuddfodral och innerkudde för sig då vi förespråkar att du som kund ska återanvända din befintliga innerkudde och enkelt kunna byta kuddfodral efter smak och tycke såväl som trender och årstider. Klimatsmart tycker vi !

Trustpilot